blog

BEELDBANK – deel 2

Keuzestress bij het zoeken van de juiste stockfoto? Of alwéér die maandelijkse factuur van het fotostockabonnement terwijl er al in geen maanden gebruik van is gemaakt? Wij van De Fotomaekerij zeggen daarom: leg je eigen beeldbank aan. Een investering waar je relevante foto’s voor krijgt met een eigen gezicht, stijl en sfeer. En kwaliteit!

Vast wel eens voorbij zien komen, waarschijnlijk meer dan eens…..: de foto met vijf mensen, good-looking twintigers, in een nietszeggend kantoor vol licht wat van elk bedrijf kan zijn, rondom een bureau, breed lachend “we-hebben-het-gefixed”? Zo’n beeld voegt niets eigens toe van jouw bedrijf….. waar het wel om gaat! En in dat “eigene” kun jij je onderscheiden.

Juist nu in corona-tijd wordt er meer dan ooit tijd online besteed. Een goeie reden om de presentatie van je bedrijf en/of product aan te scherpen. Toon dat unieke wat jouw bedrijf/product herkenbaar maakt en val zo op. Maak het een structurele prioriteit en neem het mee in het budget. Want een goede (beeld)communicatie van je bedrijf/product is onbetaalbaar!

Weet je niet waar te beginnen? Wij begeleiden je met plezier in het hele traject.

Foto: gemaakt i.o.v. Bontenue Bedrijfskleding – Sluis (NL).