blog

BEELDBANK – deel 1

Zo, tekst klaar voor socials. Nu nog een foto….. hebben we niet….. dan maar vlug-vlug één maken met mijn mobieltje….. niet top, maar het moet maar. Herkenbaar? Jammer, want met een effectieve beeldbank was deze stress niet nodig en heb je altijd goede foto’s voor bij je interne en externe communicatie.

Voordeel is dat je snel aan unieke foto’s kunt komen voor bv. je blogs en content van je website. En wist je dat je op de socials ca. 95% meer views genereert met een goede foto?

Jij wil je bedrijf en/of product laten zien en met de beelden een band scheppen met je doelgroep. Dat bereik je niet met stockfoto’s die algemeen en door iedereen inzetbaar zijn. Ook dus door je concurrent! Een beeldbank bespaart energie, tijd èn geld. Altijd een goede foto bij de hand i.p.v. in de haast één maken die onder de maat is en afwijkt van de beeldstijl van je bedrijf. Investeer daarom in een beeldbank – qua tijd en uitgaven – ….. èn in een goede fotograaf. Want een professionele presentatie van jouw bedrijf of product is onbetaalbaar!

Foto: gemaakt i.o.v. Saeftinghe Zilt – Emmadorp (NL).