blog

IK BEN HIER… EN HIER… EN…

Waar kunnen potentiële klanten jou vinden? Sterker nog, weet men ueberhaupt dat jouw bedrijf bestaat? Want als ze dit niet weten, kunnen ze ook geen business bij je neerleggen. Kortom, goede zichtbaarheid betekent meer omzet. En dus een goed draaiend bedrijf!

De Fotomaekerij werkt hard aan haar zichtbaarheid. Op de digitale platformen zoals de socials, en een eigen website. En zichtbaarheid specifiek in de regio door aangesloten te zijn bij het regionale netwerk wat fungeert als een verkoopteam voor De Fotomaekerij, zowel binnen Zeeuws-Vlaanderen als daarbuiten. Maar ook….. door frequent mijn gezicht te laten zien. Dat kan bij fotoshoots op locatie zijn, waar ik ook weer contacten leg met mensen van andere bedrijven.

Maar ook bij lokale evenementen die ik èn steun èn die ik ook bezoek en/of aan deelneem. Denk dan aan een Graauwrock, Kunstroute en de Wielerkoers voor de jeugd tijdens de jaarlijkse kermis. En onderschat het “terrassen” niet. Hoeveel contacten en opdrachten ik daar in de loop der jaren al heb opgedaan… dat besefte ik pas goed tijdens de lockdowns.

Zichtbaarheid in de regio is onmisbaar voor mijn bedrijf. Daar komen opdrachten uit en uit die opdrachten volgen weer meer opdrachten. Een win-win dus!

De Fotomaekerij werkt ook graag mee aan jouw zichtbaarheid. Door foto’s van jouw bedrijf, project of product te maken… met een WOW.

Groetjes, Saskia