blog

TOERIST IN EIGEN REGIO…

Mail van de klant… voor promotiedoeleinden waren er mooie foto’s nodig van Terneuzen. Te gebruiken in de promotie rondom een bouwproject in die stad.

Camera & ik op pad. Kijkend door de ogen van een potentiele koper. Wat zijn de plussen van Terneuzen? Ik heb eigenlijk alles wat ik ken en ooit gezien heb van Terneuzen opzij geschoven en ben met een blanco canvas gestart. Terneuzen met hele andere ogen gaan bekijken. Eigenlijk soort van toerist gaan uithangen… zeg maar de Japanner met de camera. Prachtige fiets- en wandelroutes, water, strandjes, schelpenhoekje, mooie vergezichten tot aan den overkant, gezellige horeca, authentieke oude straatjes, lokale lekkernijen en vooral… ruimte en vrijheid!

Beeldverhaal compleet… en ik had bijna mezelf als koper aangemeld voor één van de appartementen. Zo verkocht was ik zelf!

Dat is wat ik doe met mijn bedrijfsfotografie: mij verplaatsen in de doelgroep. En bedenken wat de klant wil bereiken met de foto’s.

Groetjes, Saskia

Een project i.s.m. Le Noir Reclamebureau.