blog

ZEVEN ZONNEN…..

Yep, inderdaad 1,2,3,4,5,6,7 zonnen. Die gaan schijnen als ik alle props tevoorschijn haal voor foodfotografie. Je wil niet weten wat ik als fotograaf allemaal in huis heb om een gerecht een beetje leuk te stylen. Kasten vol… ja, dat lees je goed: kasten!

Vergiet in het zwart, wit en vintage groen. Goudkleurig bestek (valt niet mee te eten, maar goed). Borden in allerlei kleuren, vormen en maten. Schalen idem dito. Flessen en flesjes voor olijfolie. Potten, pannen, opscheplepels, slabestek, schaaltjes, theedoeken (welke kleur wil je hebben?), drinkglazen, wijnglazen, eierdopjes van glas (staat zo mooi met gele olie erin), zwart kannetje voor melk in industriรซle look en o ja, heb ik al gezegd dat ik gek ben op allerlei soorten dienblaadjes?

En dan heb ik de vele soorten kruidenpotjes uit verschillende landen nog niet opgenoemd en de talloze balsamico- en olijfflessen die in onze keuken staan. Want ja, het “die-kun-je-bij-ons-niet-krijgen”-gevoel is constant in mijn hoofd aanwezig als ik in de supermarkt ergens in het buitenland loop. Je snapt waarschijnlijk al met wat voor souveniers ik terug van vakantie thuiskom…

Dus ja, 7 zonnen. Omdat ik ontzettend blij word wat dat allemaal voor effect heeft als styling op een foto. Onmisbaar dus… of praat ik nou die volle kasten gewoon goed???๐Ÿ˜

Groetjes, Saskia

๐˜๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ.