KUNNEN WIJ IETS VOOR JE DOEN?

Fotografie is onze belangrijkste activiteit, maar heb je op het gebied van beeldcommunicatie meer nodig, hebben wij de knowhow in huis je hierbij goed te helpen.

Wij zijn bekend met verschillende disciplines van fotografie, zoals reclame- , interieur- en foodfotografie, zakelijke portretten en bedrijfsreportages. Zowel op locatie als in de studio weten wij onze weg.

We fotograferen met de nieuwste full frame systeemcamera’s van SONY  en beschikken over diverse objectieven/accessoires. Voor de nabewerking maken we gebruik van professionele apparatuur, programma’s en beeldopslag. Bij het fotograferen geven we de voorkeur te werken met bestaand licht, maar als er “bijgelicht” dient te worden hebben we compacte lampen bij de hand.

Voor studiowerk, wat regelmatig voorkomt bij o.a. food- en reclamefotografie, maken we gebruik van een professionele studio in de regio.

We zijn in het bezit van het VCA B  diploma en diverse PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) en bewust van veilig werken op de werkvloer.

Onze thuisbasis mag dan in de meest Vlaamse regio van Nederland zijn, gemeente Hulst, maar we zijn actief in zowel heel Nederland als het buitenland. Wat maar mogelijk is.

Nieuwsgierig wat voor creatiefs wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Stuur ons een mail of vul dit contactformulier in met je wensen en verwachtingen. Gaan wij kijken hoe we samen tot die mooie, krachtige foto kunnen komen!

DE FOTOMAEKERIJ
saskia@defotomaekerij.nl
(+31) (0)6 54 69 44 65
Graauw | Hulst (NL)
KvK 68735111

Gelukt, jouw bericht is verstuurd.