Saskia Molders….. fotograaf en drijvende kracht achter De Fotomaekerij.

Groetjes, Saskia

Een denker (praktisch) en een dromer (creatief). Ga voor de volle 100%….. en dan nog een stap verder.  Met mijn marketingdiploma op zak jarenlang ervaring opgedaan in diverse (commerciële) functies bij webshops. En zo dagelijks te maken gehad met beeldcommunicatie: (product)fotografie, teksten, websites en grafisch ontwerp met in het achterhoofd: hoe verkoopt dit product het best?

Toen de carrièreswitch, droom wordt werkelijkheid en me op laten leiden tot fotograaf. Fotografie kent vele disciplines. Om me hier meer in te verdiepen èn op dit vakgebied bij te blijven, volg ik specialisaties (zoals reclame en food). Ben ook regelmatig in de studio te vinden.

Noem mezelf een ondernemende fotograaf. Ga op zoek naar uitdagingen en kansen. Van een “ja” ga ik uit, en wordt het een “nee”….. dat zie ik dan weer wel. Overtuigd, dat ik het zelf kan en zo niet, dan betrek ik mijn netwerk van professionals erbij. Samen met mij zijn we de “wij” van De Fotomaekerij.

De naam van “De Fotomaekerij” zegt het al: wij màken foto’s. Er wordt over een foto nagedacht. Met de bedrijfsfoto(‘s) heeft een opdrachtgever een bepaald doel voor ogen en dat nemen we mee in het proces vooraf om die gòede bedrijfsfoto te maken.

Specificaties:
– fotografie met de nieuwste full-frame systeemcamera’s (Sony Alpha A7 II en A7III)
– diverse objectieven tot onze beschikking
– nabewerking met professionele apparatuur en programma’s
– fotografie zo naturel mogelijk, voorkeur gaat uit naar bestaand licht
– en àls er toch geflitst moet worden hebben we compacte lampen bij de hand
– in bezit van VCA B diploma en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen)