Hallo, mijn naam is Saskia Molders.

Zelfportret Saskia Molders

Ik ben gek op muziek. Een denker en een dromer. Lees dikke pillen van boeken, liefst legal thrillers. Kijk graag mensen. Vind het leven de beste school die er is. Was afgestudeerd (Directiesecretaresse- en Marketingopleiding), maar ben terug in de schoolbanken geklommen (vakfotograaf School voor Fotografie). Begonnen als ‘iemand die foto’s maakt’ (fotograferen was teveel eer). Enthousiast. Ben getrouwd maar voor altijd gehecht aan mijn eigen achternaam. Jarenlange werkervaring opgedaan bij postorderbedrijven en webshops in commerciële functies. Overtuigd, dat ik het nu zelf kan….. dankzij alle bagage. En zit het even niet zo mee, bedenk ik me: I’m still standing! Ik droom ervan een succesvol commercieel/bedrijfsfotografe te worden en mooie vrije werken te creëren voor jouw bedrijf… Vastberaden om deze uit te laten komen!

Ik gebruik te veel smiley’s in mijn tekstberichtjes. Zeg (te) vaak ‘perfect’ en ‘fantastisch’ en ‘super’ en ‘ok’. Praat te snel. Ben misschien een beetje vreemd of anders maar doe net of ik dat niet ben. Probeer eerlijk te zijn. Ben open en direct. Perfectionistisch. Ga soms te veel op in het werk door mijn enthousiasme. Sta met beide benen op de grond. Zodra dat niet meer zo is…wijs me er dan op.

Ik hou van sneeuw. Terrassen. De kleur rood. Witte porto. Texas (popgroep). Kaas. De stad. Sneakers. Zomer in Zeeland. Italiaans. Verse muntthee. Ruwe zee. Muziek. Ambachtelijk brood. Het platteland. De film. Het strand. Onze hond Billy.

Maar ik hou ook van mensen. Dus laten we eens afspreken, want ik wil je graag ontmoeten!

Tot ziens, tot gauw!
Groetjes, Saskia

O ja…
– ik fotografeer met de nieuwste systeemcamera Sony Alpha A7 III (full frame)
– maar ook met de systeemcamera Sony Alpha A7 II (full frame)
– ik werk met diverse objectieven
– ik maak gebruik van Photoshop als bewerkingsprogramma
– ik fotografeer zo naturel mogelijk, maak gebruik van bestaand licht
– en àls er toch geflitst moet worden ben ik daar natuurlijk op voorbereid!
in bezit van VCA B diploma