projecten

BONTENUE BEDRIJFSKLEDING

BEELDBANK | PRODUCTFOTOGRAFIE

Telefoon uit Sluis….. of ik foto’s wilde maken van een deel van hun assortiment bedrijfskleding. Op locatie, bij klanten van Bontenue, kleding die reeds custom-made is en voorzien van bedrijfsnaam en/of logo. Maar natuurlijk!

Op een dag in maart was het dan zover, richting het westen, richting de kust, op naar Sluis! Dankzij de voorbesprekingen hadden we een planning gemaakt en waren de klanten ingelicht. De wensen waren duidelijk, we wisten wat te doen die dag. Details vastleggen, zoals de gekruiste banden op de rug voor een betere en prettigere pasvorm van de stoere bakkersschort. Of de handige zakken voor klein gereedschap op de broek voor een monteur van een elektriciteitszaak. De bedrukking van t-shirts voor campingpersoneel en de stoere details van de hoodies voor het personeel van een strandpaviljoen. En waar je niet zo aan denkt, maar de split midden vòòr in de schort voor keukenpersoneel/bediening om zo beter te kunnen lopen.

Na de flessen en glazen voor de laatste productfoto terug bij de eigenaar van het paviljoen ingeleverd te hebben, is een van de eigenaressen van Bontenue nog aan de beurt voor een zakelijke portretfoto. Aan het eind van de dag, in maart, dus een flitslichtje erbij was geen overbodige luxe. Ben ik een enorme fan van daglicht-only, hier geeft de flits een heel mooi effect, een beetje apart zelfs. En zo val je positief op!

En dan zit de dag erop… een goeie dag! Nou thuis verder aan het werk. Foto’s selecteren, welke wel en welke niet, nabewerken, de hele serie controleren (passen alle foto’s mooi bij elkaar). Daarna uploaden en de klant blij maken met de oogst. En wat was de oogst? Goed! Hieronder een greep uit de serie.

Laat alle projecten zien