projecten

Martijn Broekaart Producties

CREATIEVE PORTRETTEN

Als schrijver van de teksten/samensteller/uitvoerder van theatervoorstellingen is deze opdrachtgever altijd op zoek naar een “anders-dan-anders”-foto van zichzelf. De foto’s zijn bestemd voor het promotiemateriaal van de shows en om hem het imago te geven wat hij wil uitstralen, zijn voor elke fotoshoot de kernwoorden: grappig, creatief, anders, een twist. Deze woorden zijn de basis voor elke brainstorm, een match van deze vier dè foto.

Zo’n creatief portret is niet 1-2-3 gemaakt. Eerst is het inventariseren van de wensen van de klant, ideeën verzamelen en daarna gaan we een beeld bepalen. En wat heb je vervolgens nodig qua achtergrond, props (zoals koffiekopje) en kleding. De opdrachtgever kan gaan oefenen op zijn gezichtsuitdrukking. Dan pas gaan we de fotostudio in voor de fotoshoot. In de studio hebben we de beschikking over vele diverse lampen met ieder een eigen effect. 

Bij een portretfoto – creatief, zakelijk….. – draait het om het bundelen van krachten van zowel de fotograaf als de geportretteerde om samen tot die goeie foto te komen. 

Onvermijdelijk….. tijdens het foto’s maken wordt er veel gelachen. Maar ja, wat wil je, als je een portret schiet van een cabaretier…..

Projecten: Creatief portret & grafisch ontwerp affiches/promotiemateriaal 

Opdrachtgever: Martijn Broekaart Producties

Laat alle projecten zien