projecten

PAVILJOEN ‘T SCHOR

ENKELE SECONDEN OM EEN GOEIE FOTO TE MAKEN

Bedrijfsfoto’s maken in de horeca tijdens openingstijden is eigenlijk altijd hectisch, is onze ervaring. Vooral op drukke dagen zoals het weekend is het adrenaline-gehalte hoog. Medewerkers die druk in de weer zijn iedereen van dienst te kunnen zijn. Tussen die drukte door probeer jij als bedrijfsfotograaf ongemerkt te manoevreren, je wilt het werkproces niet verstoren en niemand in de weg lopen. 

Tegelijkertijd ben je op zoek naar onderwerpen of acties die mooie foto’s op kunnen leveren. Het draait dan echt om seconden en “het moment pakken”. 

Je hebt vaak zelfs geen tijd om van camera of lens te wisselen, terwijl je wel alles op zak hebt (je weet tenslotte nooit). Achteraf altijd wel nieuwsgierig naar de oogst.

Helemaal anders dan het in scène zetten van een situatie of het uitgebreid opmaken van een bord voor de foto. Dan heb je alle tijd sort-of-speak. 

De sla nog even goedleggen, met een pincet het takje tijm 1 millimeter naar links verleggen….. ja echt, het komt bij foodfotografie soms op een millimeter aan. Details maken de foto. 

Project: Bedrijfsfotografie 

Opdrachtgever: Paviljoen ‘t Schor

Laat alle projecten zien