blog

WIL IK OOK

Heb jij dat ook wel eens als je iets ziet op tv of internet, dat je denkt: “Dat wil ik ook!”? Of dat je zegt tegen je beste vriendin: “Goh, dat boutique hotelletje ziet er zo leuk uit op de foto’s… zullen we daar eens naartoe gaan? Meidenweekendje!”

Die foto’s die jou zo doen verlangen naar iets zijn door iemand gemaakt. Een fotograaf heeft het zijn/haar doel gemaakt die ene vaas, die levendige stad of die uitgesproken bank zo mooi ook op de foto te zetten, dat het vraag creĆ«ert. Jij wil die vaas of je bent al aan het pakken om naar die stad te gaan.

Foto’s worden vaak gebruikt voor promotie van iets om dus inderdaad vraag op te roepen. Een behoefte te laten ontstaan. Zo krachtig kan een foto zijn.

Ik heb het zelf altijd bij het zien van interieurs. “Ja, leuke stoel. Ooo, dat kastje zou daar-en-daar leuk staan. Goh, die interieurontwerpster mag bij mij ook wel eens langskomen.”

Maak jij mooie interieurs en wil je dit graag laten zien om zo jouw eigenheid en stijl aan de man te brengen? Ik wil je daar heel graag bij helpen! Samen sparren?