projecten

Bouwbedrijf van Driessche & de Koster BV

DE BOUW – HET WERK EN DE MATERIALEN

Lijnenspel, vormen, materialen….. bij de bouw van een pand kom je het allemaal tegen. En het is aan de fotograaf om het te herkennen en dan het beeld te bepalen. Om de foto van een gebouw spannender te maken, kies ik vaak voor een laag standpunt (kikvors-perspectief), zo rijst als het ware het pand groots de lucht in. De foto gaat zo helemaal anders “spreken”.

Voor deze opdrachtgever hebben we inmiddels diverse projecten mogen doen. Verschillend van elkaar, maar met telkens wel een gezamenlijk raakvlak: foto’s!

De ene na de andere bouwlocatie bezocht – voorzien van onze PBM’s – om daar werkzaamheden van diverse vakgebieden vast te leggen voor o.a. de website, macrofotografie van de op één vierkante meter gelegen of staande bouwmaterialen….. zo gedetailleerd dat je elk nerfje of elke spat cement erop ziet met alle structuur wat het heeft. Zo apart, zo anders….. Van een zwenkwieltje met een grootte van enkele centimeters een vergroting van ruim een meter bij een meter! Deze laatste hangen samen in een groep aan de wand van de entree.  

Projecten:

* Bedrijfsfotografie

* Grafisch ontwerp diverse kaarten

* Macrofotografie bouwmaterialen 

* Vergrotingen fotowand 

Laat alle projecten zien