projecten

CULI J – JEROEN VONK

Alle vrijheid kreeg ik voor deze opdracht. De website was “under construction”, Jeroen in de startfase van zijn bedrijfje dus je snapt… nog weinig tot geen beeldmateriaal.

Milou van reclamebureau Le Noir had mij een soort van wensenlijstje doorgestuurd en met dat bij de hand ben ik aan de slag gegaan met de beeldbepaling. Deze maak ik voor dit soort uitgebreide fotoshoots altijd, zodat we de juiste “props” kunnen regelen. In dit geval: dat er spectaculaire gerechtjes op de borden getoverd worden en daarvoor moet er een mis-en-place gebeuren. Maar ook… boodschappen!

Jeroen heeft de plannen gemaakt welke gerechten hij ging maken. In overleg welke kleuren en structuren we konden verwachten. Dan wordt er een tijdsplanning gemaakt, zodat niet straks een gerechtje met ijs een half uur staat te wachten voor op de foto. Ja, een foto is niet zomaar gemaakt!

Voor de diverse shoots (ja, deze foto’s zijn echt niet op een middag gemaakt:-)) is er een tijdsplanning gemaakt, weet Jeroen wat voor te bereiden en ik kijk per gerecht welk servies en andere aankleding erbij past. Glinstertjes in glaasjes en bestek doen het altijd goed, maar ook wat glans op bijvoorbeeld fruit of vlees.

En dan is het een “wrap”!

Groetjes, Saskia

Dank je wel, Jeroen van Culi J en Milou van reclamebureau Le Noir voor deze ontzettend leuke samenwerking!

Laat alle projecten zien