projecten

VASTGOEDFOTOGRAFIE

DIVERSE MAKELAARS

Een goeie en snelle verkoop of verhuur?
Dat staat of valt met een eerste indruk waar je van achterover slaat, die pats-boem inslaat als een bom! Want je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken…

En een eerste indruk maak je online met een kwalitatieve beeldpresentatie van de woning, appartement of bedrijfspand. Je snapt, met dit als eerste kennismaking is een beste beentje voorzetten een aanrader. Zie het als je profielfoto op bv. je socials of website van je bedrijf… je laat je van je beste kant zien. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Nee, daar gaat heel wat aan vooraf.

Voor het te verkopen of verhuren pand is dat precies hetzelfde. Alleen de beste foto’s zijn goed genoeg. Dat betekent ook te bedenken: wat wil ik laten zien? Wat zijn de pluspunten? Laat zeker niet alles gelijk al zien. Er moet nog wat te raden overblijven. Doel is nog altijd de juiste geinteresseerden aantrekken, mensen nieuwsgierig maken naar het pand. Triggeren om die afspraak voor een bezichtiging te maken.

Een goeie fotopresentatie laat in mijn ogen een mooi maar ook realistisch beeld van een pand zien. De “juiste” afmetingen (voorkomt teleurgestelde kijkers die na 3 minuten een bezichtiging afbreken), de positieve punten benadrukken, kwalitatief goeie foto’s qua kleur, scherpte, lijnen en standpunt en geeft een eerste beleving.

Goeie foto’s maken het verschil tussen of iemand de telefoon pakt om een afspraak voor een bezichtiging te maken of niet. Gelijk aan het begin dus al een hele belangrijke stap in het verkoopproces. Een stap waar jij je als makelaar mee kan onderscheiden op deze markt.

Een goeie en snelle verkoop? Goeie foto’s maken het verschil.

Laat alle projecten zien