blog

EIGENWIJS…

Oktober is officieel de woonmaand, elk jaar en geen speld tussen te krijgen. Maar september is de maand – al sinds jaar en dag – dat ik zachtjes aan start met mijn interieur te bestuderen en denk: “Goh, daar valt nu toch ook een projectje van te maken.” En nee, daar wacht ik niet mee tot oktober:-))

Je kent het vast wel, je bent aan het opruimen of stofzuigen en plots valt op dat die muur wel eens een lik verf (en zelfs meer dan dat) kan gebruiken. En dan komt het, misschien ook maar gelijk de trap meenemen en ja, die kapstok heeft ook zijn langste tijd gehad. Kortom, een projectje wordt een project… in het kwadraat.

Kleuren kiezen, of wordt het toch behang? Dat stoeltje zou daar ontzettend leuk staan, maar zitten doet het van geen meter. Ah, wat geeft het… cosmetisch staat het geweldig!

Geinspireerd door talloze woonbladen, woonbeurzen, socials, noem het maar op… Kan er geen genoeg van krijgen. Dat wil er ook wel eens voor zorgen, dat een project iets anders loopt dan vantevoren gepland. Te lang duren, totaal andere indeling want dat bankje was te leuk om niet mee te nemen of teveel keus dat je er echt even een nachtje of 30 over moet slapen.

Gelukkig komt het altijd goed, linksom of rechtsom. En dan is het genieten! Zoals ik ook altijd kan genieten van de interieurs die ik mag fotograferen. Of het nou interieurfotografie is of vastgoedfotografie.

Mocht je nou denken: ik heb een mooi pand te fotograferen (interieur of vastgoed) maar die heeft het vast te druk met haar eigen interieurprojectjes… Integendeel. Ik laat alles vallen en kom naar je toe. Laat ik voor bij mij in huis een interieurontwerpster komen…

Groetjes, Saskia