blog

SJAKIE, CHOCOLADEFABRIEK…

Zoiets in ieder geval. Sjakie, tja, dat was ik dus bij deze fotoshoot. En de chocoladefabriek was Bleijenbergh-Fassaert voor mij. Ik kwam oooo-gen te kort!

Bij elke foto heb ik me eigenlijk niet meer dan een kwartslag gedraaid. Want dan was er weer wel iets moois om te fotograferen. Deuren, ramen, deurbeslag, tegels, grind, dakpannen, stenen…

Wat is daar dan zo leuk aan? Reflecties en nog eens reflecties, weerspiegelingen in de deurklinken, in de deuren en ramen. Om hoekjes “spieken” en kijken wat dat als beeld geeft. Op zoek gaan naar een lijnenspel van de producten bij elkaar… En ja, dat is ontzettend gaaf voor een fotograaf!

Misschien was jij daar wel in de showroom maar heb ik je gewoon niet gezien. Want ja, als Sjakie IN de chocoladefabriek had ik alleen – net als Sjakie – maar oog voor één ding: de chocola, in dit geval dus het assortiment waar ik een beeldbank van heb gemaakt. Hoe geweldig kan je werk toch maar zijn!

Groetjes, Saskia