blog

STIJL ACHTEROVER…..

Ja, inderdaad! Bij het zien van mooie interieurs kan ik wel eens stijl achterover slaan. Dan denk ik: hoe krijg je het voor elkaar? Die deken over de zetel die zo mooi “achteloos” lijkt neergelegd, de indeling van de meubels in de kamer die zo goed klopt (en niet dat je struikelt over een in-de-weg-staand bijzettafeltje) met een bank die qua grootte precies goed is (bij mij zou het gerust een zo’n grote bank zijn dat deze tot in de keuken komt). Precies de goeie flow waar je eigenlijk gewoon je “tent” wil opslaan en nooit meer weg wil gaan, zoiets.

Als ik interieurfoto’s ga maken, kan ik niet wachten om te zien hoe mooi het dit keer zal zijn. Kleurrijk of juist ingetogen? Overal woonaccessoires of juist heel rustig gestyled? Een patronenbehang in de hal of juist alles in één kleur geschilderd, inclusief plafond? Ik laat me graag verrassen.

De mooie interieurs inspireren altijd enorm voor het maken van de foto’s. Muziekje op de achtergrond en van ruimte naar ruimte alles in me opnemen en fotograferen. Sfeertje proeven… zo genieten!

De volgende staat alweer “op de rol”… kan niet wachten.

Groetjes, Saskia