blog

WIJ HEBBEN EEN KLIK…

Iemand vroeg me eens: “Maar wie heeft dan toch al die foto’s nodig?” Tja, ik denk dat we ons niet zo bewust zijn van de hoeveelheid beelden die we dagelijks voorbij zien komen. Iemand moet die beelden hebben gemaakt… en De Fotomaekerij is er één van!

Met o.a. de komst van websites en social media kan een bedrijf eigenlijk niet buiten een eigen beeldbank. Een verzameling van foto’s die betrekking heeft op het bedrijf; wat de activiteiten zijn, wie er werken, wat is het aanbod aan diensten en/of producten en actuele gebeurtenissen.

Op de socials plaats je als bedrijf gemiddeld toch wel al gauw 2x per week een bericht. En liefst met foto, want zo’n bericht wordt beter bekeken en meer op gereageerd. Handig als men dan gelijk een foto erbij kan plaatsen die men in de eigen beeldbank kan opzoeken. En een foto is al snel een match met een verhaal.

Net zoals De Fotomaekerij een match is met haar opdrachtgevers. Maar wie zijn die opdrachtgevers zoal? We hebben foto’s mogen maken voor de beeldbank van o.a. Bleijenbergh-Fassaert, FITR Company , MM Nieuwbouw en Verbouwing, Culi. J en Wilhelm BV. Met ontzettend veel plezier gedaan. Samenwerkingen waar De Fotomaekerij ontzettend blij mee is. Ja, je kunt wel zeggen dat wij een KLIK hebben…

Groetjes, Saskia