blog

EEN BOUTJE EN EEN SCHROEFJE…

Zoals gezegd… voor de fotografie van de beeldbank kan ik mijn hart helemaal ophalen tussen de bouwmaterialen van Bleijenbergh-Fassaert. Voor een fotograaf – tenminste, dat geldt voor mij – een waar paradijs. Zoveel kleuren, zoveel vormen, lijnen, zoveel diverse materialen waar je in een foto mee kunt spelen. En dat heb ik dan ook gedaan…

Rond, vierkant, hoekig, vloeiend. Ribbeltjes, glad. Groot, klein. Rood, geel, koperkleur, zwart, groen. Vloeibaar, poedervorm, enz., enz. Daar kan ik foto’s van blijven maken. Op de witte vloer van de bouwshop de combi uitleggen, verleggen, millimeter naar rechts of nee… toch maar naar links. Nog een ander kleurtje erbij, iets met spiegeling gebruiken en dan heb ik ‘m.

Buiten lijken de vele bouwstenen wel legostenen in het groot. De creativiteit borrelt, maar we houden het bij een steen in de hand (beter dan 10 in de lucht:-)) Want die foto is het meest sprekende voor de betreffende website-pagina.

En dan zand… zand dat daar ligt! Ik zou bijna denken, dat mijn flipflops niet zouden misstaan maar veiligheidsschoenen is hier op het terrein toch echt meer op zijn plek. Zoals zo vaak betrap ik mij er weer op, dat een materiaal onderling toch zoveel kan verschillen. Zo heb je zand in ook weer zoveel kleuren en in zoveel verschillende vormen (grof, fijn). Als fotograaf is het altijd een feest hier iets mee te doen. Zonder de flipflops, dat wel…:-))

Mijn ogen uitgekeken, de camera heeft geen moment rust gehad… de beeldbank is er!

Groetjes, Saskia