blog

ZIE JIJ DE VERSCHILLEN?

TUSSEN FOTOGRAFIE EN EINDPRODUCT ZIT EEN HEEL PROCES!

Soms zit het mee, soms zit het tegen… Net op het moment dat ik uit de auto stap om aan de fotoshoot van een huisrenovatie te beginnen, zegt de zon: bekijk het maar! Mijn mooie licht weg…

Wat dan? Ha, daar weet De Fotomaekerij wel wat op. Want mijn kennis stopt gelukkig niet bij fotografie. Er zit nog een heel proces na het maken van de foto voordat het een eindproduct is. En dat wil ik jullie graag eens laten zien.

Hier zie je de originele foto en de eindfoto. Zoek de verschillen! Zie jij ze?

Ik hoor wel eens iemand zeggen: oh, maar een foto is toch zo gemaakt. Dat kan, als alles perfect is. Maar dat is het eigenlijk nooit en tòch moet er een goed eindproduct komen. Gelukkig dan maar dat ik in de nabewerking nog veel mogelijkheden heb. Als een kind zo blij bij het doorsturen van het eindproduct. Blij, omdat ik toch die zon nog heb kunnen laten “schijnen”…

Groetjes, Saskia

Foto gemaakt i.o.v. Wilhelm BV.