blog

EEN NAT PAK…..

Inmiddels zijn de voorstellingen achter de rug, maar ik kwam deze blog tegen en wil deze jou niet onthouden.

“Het is out-in-the-open, uit de kast, in ons wereldruim geslingerd, aan de grote klok gehangen, rondgebazuind… kortom: het is bekend.

Het resultaat van een nat pak, drijfnatte sneakers en buikpijn van het lachen: de foto en poster voor de voorstelling ÉLAN van Martijn Broekaart, supertalent waaronder cabaretier-zijn.

Hij had zijn twijfels over het roze pak en de gele oudhollandse klompen zijn nieuw uit de winkel de dag ervoor gekocht. Martijn vond het ondervestje wel leuk, van mij moest het uit (heeft iets met compositie te maken:-)). En Martijn is helemaal kopje onder gegaan onder het mom van: wordt een te gekke foto! Maar bij voorbaat wist de fotograaf al dat het die foto niet zou gaan worden. Toch even testen hoe ver een model gaat in jouw regie als fotograaf…

Bedankt Martijn, voor je vertrouwen in mijn ideeën. Bij een brainstorm hebben we vaak binnen een half uur al het plan wat we gaan doen: een beetje van de cabaretier en een beetje van de fotograaf. Vervolgens met veel plezier werk-in-uitvoering en dan nog een stapje verder dan het oorspronkelijke plan.

Martijn, succes met het finetunen van je voorstelling ÉLAN. Ik kan niet wachten om je weer op het podium bezig te zien!”

Groetjes, Saskia