blog

IJZERSTERK

Dat wil je dat jouw positie is bij de start van het zoeken naar een huurder voor jouw pand. Je hebt een bepaalde doelgroep in gedachten en die mensen wil je aantrekken om eens een kijkje te komen nemen.

Mensen die oprecht geinteresseerd zijn, die daadwerkelijk op zoek zijn naar een ruimte èn die “passen” bij de ruimte die jij wilt verhuren. Dus geen eigenaar van een draaiorgel die een stalling zoekt terwijl jij een kantorencomplex van 4 verdiepingen in de aanbieding hebt. Maar wèl een eigenaar van een uit-haar-jasje-gegroeid assurantiekantoor en met 20 man personeel nu op straat staat. Die wil je graag als kijker! Maar hoe bereik je die?

Met GOEIE vastgoedfoto’s. Foto’s die een mooie èn realistische weergave van het pand geven. Net dat mooie licht pakken en de ruimte zo een prettige sfeer geeft, maar ook de 24 stopcontacten op die ene muur laten zien. Misschien in jouw ogen niet zo cosmetisch, maar kan voor een belangstellende heel belangrijk zijn. Een ruimte niet overdreven groot laten lijken als een balzaal terwijl in werkelijkheid het formaatje bezemkast heeft. Mensen die voor een bezichtiging komen zijn dan teleurgesteld en vertrekken. En jouw tijd is opgegaan aan kijkers die geen match zijn met het pand. Zonde!

Het is daarom altijd zinvol een budget vrij te maken om een goeie vastgoedfotograaf in te huren. De kosten hiervan verdien je dubbel en dik terug… in tijd, in je huurprijs èn in het vinden van voor jou de beste huurder.

Met ijzersterke vastgoedfoto’s staat jouw zoektocht naar dè huurder… als een huis.

Groetjes, Saskia