blog

MET DE CAMERA ERBOVEN OP…..

En daar hebben de schilders van Wilhelm mee moeten “dealen”:-)) Petje af! Want ja, ben je gefocust aan het werk om het gemeentelijke zwembad een kleurige make-over te geven, komt er een fotograaf met de lens bovenop je werk zitten. En ik weet zelf hoe “leuk” ik het vind als er op mijn vingers wordt meegekeken…

Maar voor de schilders van Wilhelm geen enkel probleem. Een vriendelijk “Heej hallo, jou ken ik nog van vorige keer.” en “Zeg maar wat ik moet doen, hoor.” is mijn welkom. Kan niet beter.

Terwijl zij verder gaan met verven, mag ik dit op de foto vastleggen. Het is mooi weer, zonnetje schijnt, vrolijke kleuren uit de verfpot op de vloer van het zwembad, schilders die er plezier in hebben… helemaal in mijn hum heb ik met veel plezier deze beelden gemaakt.

Met het verzamelen van mijn materialen voor vertrek hoor ik nog: “Dat was tem alweer? Nou, tot de volgende keer!”

Deze foto’s zijn in het voorjaar gemaakt en het gaf voor mij de belofte van een prachtige zomer die vast op komst was. En volgens mij hebben we die nu…..

Groetjes, Saskia

Bedankt Wilhelm BV voor weer een leuke opdracht!