blog

OMELET ZONDER EI…..

Zo voelt pitchen voor mij zonder foto’s. Ik was te gast bij een netwerk in Goes en daarvoor had ik een pitch voorbereid. Gewoonlijk heb ik bij mijn pitch een slide waar – ja natuurlijk! – foto’s op staan die mijn verhaal ondersteunen. En – voor mijn gevoel – doen de woorden er dan niet zo toe. Want mijn foto’s zeggen al wat ik wil zeggen. Yep, woorden overbodig.

Maar als gast/bezoeker van een ander chapter heb je geen slide en moet je vertrouwen op je sprekerskwaliteiten. Hummmmm….. kijk, da’s nou niet zo mijn ding. Jezelf presenteren en alle ogen van een 40 ondernemers (dat zijn er wel TACHTIG, hè) op jou gericht, da’s toch wel een dingetje voor mij. Bij een slide gaan die 80 kijkers naar het scherm. En denk ik: pfff, gelukkig:-)) Maar dat was dus nu niet het geval.

Gevalletje onzekerheid? Misschien. Maar als fotograaf ben ik gewoon gewend mijn verhaal te vertellen met beelden. En zo zonder foto’s voelde ik mij toch ietwat verloren. Vandaar de vergelijking met de omelet zonder ei. Want een fotograaf zonder foto’s… toch ook gewoon raar???:-))

Groetjes, Saskia

Foto’s voor: Jeroen Vonk van Culi. J, Bleijenbergh-Fassaert, MM Nieuwbouw en Verbouwing, Bakkerij Bauters.