blog

NIET GEDACHT, HE?

Wat niet? Nou uhhh…, dat dit een locatie is voor ik-weet-niet-hoeveel-doeleinden. Vergaderlocatie, geschikt voor teambuilding-dagen van je bedrijf, brainstormsessies ver weg van de dagelijkse werkvloer… Maar ook kooksessies, workshops, dine & wine feestjes en zo kan ik echt nog wel even doorgaan. Een locatie voor 1001 doeleinden, midden tussen de oesterputten op één van de mooiste plekken van Yerseke: De Mosselloods.

Letterlijk één groot feest om van deze locatie foto’s te mogen maken voor de website, socials en marketingdoeleinden. Toen ik werd gebeld voor deze opdracht had ik geen idee wat ik ervan moest verwachten. Want ja, foto’s waren er (natuurlijk) nog niet.

Toen ik in Yerseke voor de deur stond was ik al enthousiast over de omgeving. Wat relaxt om hier je vergadering te houden. Maar toen ging ik de drempel over en viel letterlijk mijn mond open van verrassing: de inrichting, de lichtinval, de grote openslaande terrasdeuren aan de achterkant met een mooi groot terras en uitzicht over de oesterputten en het water. “Hier wil ik eigenlijk wel wonen.” Ik was verkocht…

Hier een eerste impressie van het interieur en er volgt nog veel, veel meer! De ruimte ingericht voor zakelijke doeleinden, de keuken geschikt voor het gezamenlijk maken van een lunch of het houden van een kookworkshop, de buitentafel “gedekt” voor een gezellig etentje of tapasmiddag… Binnenkort meer!

Groetjes, Saskia