blog

MIJN GROTE HELD

De zomer, zonder twijfel! Wat een held en wat hield hij het lang uit met ons in 2022. Ondanks ons gemopper bij 30 graden en erover en ondanks dat sommige beroepssectoren hem wel aan flarden kunnen “schieten”. De zomer bleef! Ik blij…..

Want wat heb ik lopen genieten met 120 per uur! Barbecuetje-luchtje all-over-the-place, kortebroekenWEEK i.p.v. kortebroekenDAG, de flipflops aan, heb-de-zon-zien-zakken-in-de-zee en wel meer dan één keer, alle liedjes met een Ibiza-achtig iets komen dagelijks voorbij in mijn playlist en alle (fruit)drankjes met een kleurtje heb ik misschien al voorbij zien komen. Kortom, het was één groot feest!

Nou ja, misschien niet altijd… de muggen zijn in grote getale aanwezig en bleven niet werkeloos zitten, helaas. Voordat ik met m’n koelbox en ligbed van de parking over de weg, door de duinen, door het zand eindelijk mijn plekje aan zee had bemachtigd was mijn goeie humeur ergens onderweg in de struiken blijven steken….. en moest ik daar weer terug om. Maar voor de rest, gewoon toch één groot feest!?!

Inmiddels is het januari 2023 en is het grijs en sikkeneurig weer. De omslag is uiteindelijk toch gekomen. Het is “winter”, nou ja….. wat dat tegenwoordig ook inhoudt. Ik kijk alweer reikhalzend uit naar het voorjaar en een prachtige zomer. Dat ik weer zo als een razende mag genieten als vorige zomer. En weer mooie foto’s mag maken bij dat prachtige natuurlijk licht. Ik weet zeker dat er ons weer zo’n topzomer staat te wachten. Wedden?:-))

Groetjes, Saskia

PS: Foto gemaakt i.o.v. Culi. J. Was fantastisch om te mogen doen, Jeroen Vonk. Bedankt!