blog

RELAXT…..

Dè locatie om jouw workshop of bedrijfsbrainstorm te houden. Want een relaxte omgeving geeft een hoop creativiteit, makkelijk out-of-the-box denken, over-the-top ideeën… kortom, maximaal rendement om het zo maar eens te zeggen van wat je wilde bereiken. Echt!

Ik merkte het zelf bij het maken van de foto’s. Er ontstaat een prettige werksfeer door de casual inrichting en de mooie uitzichten over de oesterputten en Oosterschelde. En dan lijkt alles vanzelf te gaan… vanuit elk hoekje of standpunt zie ik wel iets moois om er een foto van te maken. Wat een potentiële gebruiker belangrijk vindt voor zijn/haar doeleinden. Het “flowt” gewoon lekker.

Minder zakelijk, maar misschien daarom wel bijzonder effectief! Ik spreek uit eigen ervaring. De tijd vloog voorbij en met een schat aan foto’s kwam ik thuis. Met een hoop adrenaline nog en met de overtuiging deze locatie met jullie vol enthousiasme te delen. Want ik gun jullie ook zo’n werkervaring… Probeer deze locatie zeker eens uit. De Mosselloods in Yerseke, een vette aanrader!

Groetjes, Saskia