blog

2022 WORDT BOOMING

En dit weet ik zeker! Wishfull thinking? Misschien, maar ik doe het toch:-))

Ja, ik kan er niet omheen: 2021 was een bizar jaar. Een heleboel ondernemers die noodgedwongen met gesloten deuren zaten, een zomer van lik-m’n-vestje, sociale contacten die af-en-aan “in de ijskast” gezet werden en jawel, geen witte kerst! Je verzint het niet…

Maar gelukkig is er een heleboel nog wel, er is altijd een silver lining! We hebben in 2021 geschaatst op natuurijs (een heel weekend maar liefst!), de sneeuw is uiteindelijk wel gevallen (2 maanden te laat, maar heej:-)), de uitjes naar een restaurant of bioscoop waren des te gezelliger en waardeerden we des te meer, meer tijd doorgebracht met het eigen gezin (eigenlijk best wel gezellig), de feestjes die er waren zijn met volle overgave gevierd (tot het jaar ervoor was het nog: moeten we nou alweer weg)….. en “hebben” we altijd nog Max Verstappen:-))

En precies aan dat ga ik me vasthouden: die silver lining. Die er altijd is, al is het soms heel goed kijken. Wandelen aan onze mooie kust met Werner en onze hond (en die wil altijd naar het terras, zo jammer:-)), Antwerpen verkennen met mijn allerbeste vriendin (zij kent deze stad niet zo goed… nóg niet:-)) en een middagje “spijbelen” omdat de zon eindelijk schijnt (moet kunnen:-)). Als dat geen silver lining is!

En die wens ik jou ook: een hele mooie glanzende zelfs. Zowel zakelijk als privé….

Geniet en maak er een “booming” 2022 van!

Groetjes, Saskia