blog

WIE O WIE…..

“…zijn toch jouw klanten?” Goeie vraag! Mijn opdrachtgevers zijn heel divers. En dat maakt het zo leuk! Van chefkok tot schildersbedrijf, van interieurstyliste tot aannemersdrijf.

Was ik vorige week een afgerond bouwproject aan het fotograferen voor een bouwbedrijf, gisteren liep ik in de enorme (lege:-)) bak – wat een zwembad is – de werkzaamheden van een schildersbedrijf te fotograferen. Volgende week staat er een fotoshoot van een groepsaccommodatie op de agenda en binnenkort ga ik met een hele leuke coach op pad. Het is voor mij een soort van “kijkje in de keuken” van een bedrijf, achter de schermen van…..

En hoe verschillend de “tak van sport” ook is van mijn opdrachtgevers, voor mij komt het op een en hetzelfde neer: die foto’s met een WOW maken!

Groetjes, Saskia

Foto: een van de topprojecten van MM Nieuwbouw en Verbouwingen